Informatie voor bewoners

Hier vind je alle informatie die voor jou als bewoner nuttig kan zijn.

SSH

T (088) 730 42 00
E info@sshxl.nl

Openingstijden telefooncentrale
maandag t/m donderdag: 8.30 tot 17.00 uur
vrijdag: 8.30 tot 12.30 uur

Reparatie melden
Heb je een reparatieverzoek of is er sprake van een calamiteiten zoals brand, lekkage van gas- en waterleidingen of stormschade, bel dan naar het telefoonnummer (088) 730 42 00. In geval van calamiteiten is dit nummer ook bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend.

Online informatie
Informatie over de huur, verhuizen, mijn woning en wonen als student.

Asbest

Het IBB is gebouwd in de jaren ’60, toen vaak werd gewerkt met asbest. In het complex is op bepaalde plekken asbest aanwezig.
Lees hier meer over asbest.

Cameratoezicht

Op het complex is cameratoezicht. Bij een strafbaar feit (bijvoorbeeld een inbraak) is het mogelijk deze beelden op te vragen. Ook is er een streng protocol met het oog op de bescherming van privacy.
Lees hier meer over cameratoezicht.

Huisfeesten

Wil je een huisfeest organiseren met meer dan 50 bezoekers? Meld dit dan met het aanvraagformulier huisfeesten op Mijn SSH. Let op: dit is niet vrijblijvend. Wanneer een melding uitblijft of jullie treffen onvoldoende brandveiligheidsvoorzieningen, kan de SSH, politie of brandweer het feest stopzetten!
Lees hier meer over huisfeesten.

Huisvuil

Op het complex zijn ondergrondse containers aanwezig waar je restafval in kwijt kunt.
Voor papier, glas en plastic staan er ondergrondse containers bij de kruising tussen de Venuslaan en de Ina Boudier-Bakkerlaan.
Voor grofvuil staat er elke maandag van 08:00 uur tot 16:00 uur een container naast het grote grasveld. Alleen op deze dag kun je het grofvuil hierin doen. Op de overige dagen kun je grofvuil gratis aanbieden bij één van de drie afvalscheidingsstations in Utrecht. Om te helpen bij het vervoer van dit afval leent de gemeente gratis een aanhanger uit. Voor de voorwaarden en reservering kun je contact opnemen met (030) 286 00 00.
Lees hier meer over huisvuil.