Squirt your neighbour

Squirt Your Neighbour is sinds 2014 een jaarlijks terugkerende activiteit op het IBB tijdens de zomermaanden. Het is een spel waarbij iedere deelnemer een andere deelnemer toegewezen krijgt die moet worden uitgeschakeld. Het staat ook wel bekend als Gotcha. In het geval van Squirt Your Neighbour doen er alleen IBB’ers mee en moet je de andere deelnemer uitschakelen door te squirten (met bijvoorbeeld een waterpistool). Als een deelnemer geraakt wordt krijgt de “moordenaar” het “slachtoffer” van de vermoorde deelnemer als volgend slachtoffer toegewezen. De winnaar is de laatst overgebleven speler of degene die nog leeft met de meeste moorden.

Inschrijven

De Inschrijving voor 2017 is gesloten, wij hopen dat iedereen maximaal aan het squirten is. In Mei 2018 zal de inschrijving weer worden geopend!

Warning: syntax error, unexpected '(' in Unknown on line 27 in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 769 Catchable fatal error: Argument 1 passed to phpbrowscap\Browscap::resortProperties() must be of the type array, boolean given, called in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 809 and defined in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 867