Woonbestuur

Stichting Woonbestuur IBB vertegenwoordigt alle bewoners van het IBB en bemiddelt tussen huurders en SSH of andere partijen. Het woonbestuur voert overleg met SSH over kwesties die gaan over het IBB en haar bewoners. Dit kan zijn naar aanleiding van actuele onderwerpen, maar er wordt ook regelmatig een algemeen overleg gehouden. Belangrijk daarbij is dat wij de belangen van de bewoners behartigen en niet een verlengstuk van de SSH zijn.

Je kunt bij het woonbestuur terecht met problemen. Bijvoorbeeld als je problemen hebt met SSH, gemeente of hoe dingen geregeld zijn. Ook voor klachten, opmerkingen of tips kun je bij ons terecht.

We proberen ook regelmatig leuke activiteiten te organiseren. Denk aan spelletjesavonden, borrels, voetbaltoernooien en BBQ’s. Ook ondersteunen wij de organisatie van het IBB-Fest.

Warning: syntax error, unexpected '(' in Unknown on line 27 in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 769 Catchable fatal error: Argument 1 passed to phpbrowscap\Browscap::resortProperties() must be of the type array, boolean given, called in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 809 and defined in /srv/psa01/ibbutrecht.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-statistics/vendor/browscap/browscap-php/src/phpbrowscap/Browscap.php on line 867